Johannespasjonen

av J.S. Bach

Om konserten

Bli med og opplev Johannespasjonen av Bach, påskens budskap og historie i fem "akter" sammen med Oslo Bach-kor, Oslo Symfoni Orkester og dyktige etablerte solister. De skal alle bli ledet av Iver Kleive, som skal utspille og forme musikken med dramatisk og utpreget stil. Musikken og fortellingen vil ta deg med på en reise rundt 2000 år tilbake og fortelle om forræderi, fornekting, fengsling, korsfestelse og til slutt gravleggelse av Jesus.

Solister:

Ann Helen Moen, Sopran
Vidar Helkås, Tenor
Ann-Carolyn Schluter, Alt
Yngve Søberg, Bass
Magne Fremmerlid, Bass


Tid og sted: 5 April, klokka 19:30 i Helgerud kirke, Bærum

Billetter kr 350 kan kjøpes via korets medlemmer, på ticketmaster og ved døren.

Barn under 16 år halv pris.

Dørene åpner 30 minutter før konserten starter.

Informasjon

Det blir 2 konserter, og vi marker en overgang fra Helgerud Kirke til Majorstua Kirke! Her skal det ikke spares på kruttet!


Konsert dato og sted:

Lørdag 16. september i Helgerud kirke.

Søndag 17. september i Majorstuen kirke.


Priser vil bli annonsert snarlig.


Håper du kan komme å overveie overgangen og feire at våres kors historie skrives videre.


Velkommen til konsert

Reqiuem

av Iver Kleive

Om konserten

Oslo Bach-kor med Iver Kleive fremdeles i spissen og bedre form en noen gang, ønsker vi å markere en viktig overgang i Oslo Bach-kor sin historie. Vi skal bytte utøvings arena fra Helgerud Kirke til Majorstua Kirke og ønsker selvfølgelig å markere dette med det vi kan best. Iver Kleives eget Reqiuem.

Og hvem kan gjøre dette bedre en Iver Kleive selv, sammen med Oslo Bach-kor?


Gå ikke glipp av dette sterke rekviemet, med gripende musikk fra begynnelse til slutt. Iver Kleive har brukt erfaringer og følelser fra dype tap i sitt personlige liv, det onde som skjer ute i verden og medfølelse for de unge soldater som har ofret livet sitt i tjeneste. Spesielt med fokus på hvilke smerter og sorg de gjenværende må gå igjennom.

Iver Kleive ønsker at Requiem skal være et musikalsk uttrykk til bønnen om at de som har gått bort skal få en evig hvile. Det er en hyllest til døde som har stått ham nær, og til ofre for ubarmhjertige hendelser i vår samtid. Og formidling om et håp om trøst til dem som sitter igjen.